Кой протестиращи са по-интелигентни? В снимки…

Казионните медии все ни натякват как ние, които протестирахме на всички предишни протести сме били лупени, а тези, които протестират днес са едва ли не цвета на интелигенцията, та реших да направя малък паралел между средностатистическите протестиращи днес и тези, които бяхме през зимата, че и преди това.

Интелигенция?
Моля?
Ха-ха!!!
Ако това ни е интелигенцията, тогава вече разбирам защо търпяха да ги грабят толкова години….

Вижте снимките и сами преценете кои са по-интелигентни и кои не…

Advertisements

4 thoughts on “Кой протестиращи са по-интелигентни? В снимки…

 1. Съжалявам, но тези снимки са чисто изкривяване на реалността. И е адски тъпо и смешно да има такива опити за противопоставяне на хората. Аз мога да покажа снимки от февруарския и сегашния протест показващи точно обратното, но това няма да значи, че съм прав. Както и вие не сте. Когато става въпрос за интелигентността на различните протестиращи се има предвид, че февруарските искаха придобивки, пролетарска власт и по същество безплатен живот. Докато сегашните искат морал, честност и достойнство. Ето къде е колосалната разлика между двата типа протестиращи Българи.

  P.S. „Кой“ се пише кои 😉

  • Морал? Какво е морала? Обясни го с прости думи и след това ми говори за морал…
   Дали снимките са тенденциозни?
   Може и да са, но в интерес на истината подхождам към въпроса от гледната точка на страничния наблюдател…
   Съжалявам, но аз не видях интелигентните хора на протеста… Къде бяха?
   Поне вчера май не бяха дошли…

   • Морал е да не назначаваш престъпници на най-важни държавни постове. Морал е да не се оправдаваш като дете защо престъпниците са назначени.
    Морал е да си подадеш оставката след като работодателя ти я иска. По-скоро това е наличието на морал. Ето ти го с прости думи. Недей да се опитваш както много други хора правят, да ни вкараш в някакви дълбоки семантични и философски спорове. Снимките са страшно тенденциозни, и точно като страничен наблюдател ти трябва да си НАЙ-ОБЕКТИВЕН. Интелигентността също не е външно качество, наясно ли си с това? Интелигентните хора са на протеста вече 10 дена и не се отказват от мирния си и културен начин на протестиране. Водят децата си, карат колелата си и споделят книгите си. Няма счупени прозорци, хвърлени камъни, разбити глави и искания за национализация на ЕРП-тата и забрана на партиите. Цвета на интелигенцията не иска нищо наготово и не се бори за привилегии, а за възможности. Не знам какви точно са политическите ти пристрастия (каквито и да са няма нищо лошо), но си силно предубеден!

    • Коя интелигенция точно? Тази, която си върши работата тихо и мирно или „кафанската“, която някога прекарваше половин ден за да изкрънка пари за едно кафе, а другата половина го пиеше и се оплакваше колко е потискана?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s