Да направим 13.06. Международния ден на тиквите!!!

Днес по случай рождения ден на о.з. ген лейтенант, екскмет на София и ексминпрец на България и бъдещ подсъдим за злоупотреби с власт и положение /да се сбъдне присъдата му/ Бойко Борисов, който има цветущия прякор Боко Тиквата предлагам да обявим датата 13.06. за Международен ден на Тиквите и да го честваме като закачаме по прозорците си разни кратунки или пък с такива дрънкаме по улиците като с маракаси, строени в тържествени процесии носещи се към посока Банкя, за да отбележим рождението на агент Буда, който ни просветли чрез своето управление, разкривайки ни откровението, че народа май се състои предимно от БУДАли, които гласуваха за неговата партия два пъти нещо, което ме навежда на мисълта, че Бокополконниците ще трябва да се наричат от една страна БУДАли, а от друга балъци, но второто наименование би било обидно за рибоците, понеже няма шаран, който два пъти да се лови на една и съща въдица, ама нейсе.
И за да е напълно завършен култа, предлагам после да израдим Тикволей, който да приюти чудотворните мощи Боко тиквата, наричан още и агент БУДА, за да може БУДАлите да минават на поклонение всяка годиа и да декларират своята глупост и недалновидност.
Но освен за ревностни поклонници, трябва до Тикволея да се постоят хиляди кенефи, за да може и втора група посетители да идват, за да извършат не полконение, а клеклонение, което е пряко свързано с естественото наторяване на Тикволея, за да може Тиквата да получава полагащите й се количества тор, които е заслужила по времето на своята политическа кариера.
BUDAla

Advertisements

2 thoughts on “Да направим 13.06. Международния ден на тиквите!!!

  1. Хора вие срам и свян нямате ли ? Рождени дни нямате ли и не чувствате ли колко е нелепо това което правите? Засрамете се от майките си които са ви раждали, засрамете се от децата си. Какви сте вие ??? Явно сте комунисти – тогава ви е простено – защото за вас няма нищо свято !!!

    • ало с герберската полемика, малко по-леко, че ми дойдохте в повечко. Я да се омиташ и да ходиш да си гледаш твойте деца и да се грижиш за твоя морал
      Мафиотска сган

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s