ХОРАТА ПОСТАВИХА ПОД СЪМНЕНИЕ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ

image72Изборния ден беше вял…
Само вечерта се активизираха циганските гета, за да може тарторите да напълнят гушата, а неинтегрируемите да изкарат по някой лев…

Да… Интересно…
Въпреки всичко, ГЕРБ поне формално спечелиха изборите, една чисто пирова победа, както се видя от това, че много хора не признаха вота за валиден, а по улиците хиляди хора си разменяха реплики от типа: „Как успяха да спечелят тия боклуци?“ Ами как? Ти го изритваш през вратата, а то влиза през прозореца или комина…
Веднага след вота Лиляна Павлова, че Бойко Борисов е кандидатът на ГЕРБ за премиер в следващо правителство, нямало вероятност партията да се откаже от предложението си.
А май тази забрави, че февруари месец народа категорично тегли майната на политическа партия ГЕРБ, защото тя води чисто антибългарска политика, която е в разрез не само с постулатите на Конституцията на Република България, но и е в противоречие на националните интереси, които би трябвало да стоят по-високо от тези на поитиците, Брюксел или Вашингтон.
От тук на сетне, ако ГЕРБ направи правителство, това ще доведе до бунтове, които ще се разразят най-късно до есента.
Ако друга партия направи правителство, това ще е яко хлътване в капаните заложени от ГЕРБ на следващото правителство.
Щом изборите не могат да променят нещата, значи е редно хората да се вземат в ръце и да променят системата, както намерят за добре.
Затова се бяха събрали пред НДК, за да изявят несъгласието си с тези чисто фалшиви избори, които са толкова фалшиви, колкото и имиджа на ексминпрец-генерал-кмета Борисов.
Заради положението е редно да се вземат радикални мерки, които да решат поне отчасти проблемите, защото ако това не се направи, страната ни ще се окаже в положението на Конго или Кения напримeр, сиреч зависима от кой ли не, разпределена между монополите /което се и случва/.

На протеста пред НДК се събраха няколкостотин души срещу противоконституционното провеждане на изборите за народни представители.
След като протестът протичаше сравнително спокойно, в един момент полицията се опита да разпръсне протестиращите като започна да блъска огражденията пред НДК и след това да изблъска събралите се, а напрежението ескалира след като офицер от жандармерията даде заповед да се вземе знамето на протестиращите, което те бяха разпънали в близост до ограждението.
Отговора на протестиращите бяха възгласи „Пазите престъпници“, „Слуги на ГЕРБ“, „Роби на ГЕРБ“ и други подобни, което вбеси джандарите, които се бяха наредили и имаха готовност да атакуват всеки момент, ако им бъде дадена заповед.
Хората пред НДК не са някакви лумпени, както се изказва комерсиалната преса за тях, а просто изразяват несъгласието си с това какво става на изборите и начина им на провеждане, защото реално погледнато тези избори може да се считат за ментосани, понежесъмнението за грандиозна фалшификация си остава.
ДПА отбелязва, че ГЕРБ води с около 6 процента на БСП, а това поражда съмнение, че голяма част от фалшифицираните бюлетини не са били намерени.
Също така ДПА споменава безпокойствата за нередности по време на гласуването, което може да се окаже опорочено според всички представители на опозицията.
Твърдения за манипулиране на избори, контролиран вот и купуване на гласове редовно хвърлят петно върху изборите в страната, защото подобна практика от страна на големите политически играчи явно си я има.
Разликата между БСП и ГЕРБ беше минимална, сравнение с 2009-та заради изловените бюлетивни в костинбродската печатница, но колко бюлетини са били отпечатани там, това не се знае. Знае се колко бяха хванати…
Но някъде между 350 и 800 хиляди са тези, които ДАНС и прокуратурата не са заловили.
Интересно колко от менте бюлетините не са били заловени и къде са отишли те?
Интересно как така хората хем не искат ГЕРБ на власт, хем пък се оказва, че те са водещата политическа сила след вота?
По улиците се чуваха гласове, че вота трябва да се касира заради нередностите свързани с него.
Има ли фалшификация на изборите?
Каквито и да са резултатите, съмненията ще останат.
И ще останат, защото хората през февруари изгониха ГЕРБ от властта, а президента назначи отбор „Б“ на гореспоменатата партия, който направи всичко възможно да се допусне манипулация на вота в полза на бившия генерал от МВР, който успешно докара кризата в страната и правителството му се държеше като седесарска ликвидационна комисия в бивше ТКЗС или АПК, сиреч разпродаваше на безценица предприятия и концесии на хора близки до пратията.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s