Ердоган поздрави Борисов за успешната фалшификация на изборите в България

erdogan i bb

Още преди да бъдат преброени бюлетините, турския министър-председател поздрави Бойко Борисов с изборната му победа…
Странно…
Как така е знаел г-н Ердоган за изборната победа на ексминпрец-генерал-кмета Борисов?
Отговора е ясен на всеки, който може да мисли самостоятелно, а той е, че г-н Ердоган е знаел за готвените от ГЕРБ фалшификации на вота.
Дали са замесени турските служби в грубите фалшификации, които осигуриха изборната победа на ПП ГЕРБ? Този въпрос няма ясен и еднозначен отговор, но да не забравяме, че партията ръководена от Борисов действаше изцяло в интерес на Република Турция и против интересите на Република България.
Отказа от АЕЦ „Белене“ беше най-яркия и видим пример за подобни действия, с които де факто Борисов даде зелена светлина на строежа на турските ядрени електроцентрали, които да изместят нашите енергопроизводители от енергийните пазари.
Друг пример е, че след атентата в Сарафово, който отне живота на 6 човека, кабинета „Борисов“ побърза да стовари вината за това на проиранската палестинска организация „Хизбула“. Неслучайно бившият депутат от парламента на Ливан Насар Кандил заяви, че турските тайни служби стоят зад атентата в Бургас.
Проблема е, че не е случайно това изказване на г-н Кандил, защото от действията на правителството „Борисов“ и дрънканиците турската страна, които после като рефрен се повтаряха от Николай Младенов като латерна по време на посещението му в Държавата Израел излиза, че се прави опит да настрои българския народ срещу палестинците, като се обвинява “Хизбула” за извършител на атентата.
Кой имаше най-голям интерес от подобен атентат?
Естествено, че турския изнес, който преди това търпеше огромни загуби поради това, че имаше голям отлив на израелски туристи, поради влошените дипломатически и политически отношения между Турция и Израел след като по данни подадени от турското разузнаване се стигна до атаката на т.нар. „Флотилия на свободата“, при която имаше загинали хора. Това че всичките 9 убити са членове на турската, ислямистка организация ИХХ е едно на ръка, което поставя под съмнение добрите намерения на Турция спрямо палестинския народ, който се бори за свобода, а не са ислямизация от фанатичен тип.
Какво доведе до атаката?
На капитаните на корабите от флотилията беше отправено предложение, публикувано по-късно в интернет във видео формат. Израелското правителство предложи товара да бъде разтоварен в най-близкото израелско пристанище, да бъде проверен за оръжия, а след това да бъде пратен директно в Газа, каквато е нормалната процедура.
От Турция чрез радиограма пристига отговор, който е, че корабите трябва да продължат към Газа, каквото и да става.
А кой може да стои зад подобна мащабна провокативна акция?
Естествено, че турските тайни служби, които извършват подобни акции и у нас чрез създаването на джихадистки движения, които са в противовес с правилото за етническа и верска търпимост в Република България, но са изгодни за такива продажници като г-на Борисова, които искат да дестабилизират страната с цел да я превърнат в поредния турски вилает.
Публична тайна е, че Турция има амбициите да възстанови поне териториялно Османската империя и предявява претенции към Сирия, Египет, Израел, Гърция, България, Ирак, Иран и другите страни в Близкия Изток и на Балканския полустров.
Неслучайно Турция се явява домакин на т.нар. “правителство на опозоцията” на Сирия, което практически работи за турските, а не за сирийските интереси. Също така трябва да се отбележи, че кабинета „Борисов“ направи всичко възможно да нагъзи страната ни и да ни вкара в групировка, която действа срещу суверенната държава Сирия в полза на интереса на Република Турция, която успешно дестабилизира района.
Има съмнения, че българското правителство е доставяло оръжие на сирийската опозиция, която воюва за сваляне на президента Башар ал-Асад, а също така и че с негласното споразумение бойци на опозицията са в България за обучение и тренировка.
Също така как ще се обяснят информационните центрове на територията на нашата страна?
Нека се запитаме защо ръководители на Свободната сирийска армия живеят в София и имат свой „Офис за подкрепа и логистика“ и какво прави в София генерал Файзи Шейх?
Кой е предоставил на кабинета „Борисов“ правото да се организират логистични центрове и тренировъчни лагери на територията на Република България, когато такова решение не е гласувано от Народното Събрание?
Тези тренировъчни лагери в американските бази ли са организирани или в бази на българската армия?
Независимо в какви бази са организирани, това движение на опозиционни бойци към България не може да е станало без съдействието на турската страна, която ясно и открито подкрепя войната в Сирия и най-вероятно не само, че е предоставила коридор на сирийските „бунтовници“, а е подпомогнала обучението и логистиката със свои кадри.

От всичко горенаписано следва, че всички отговорни за антибългарка и протурска политика трябва да понесат отговорност за своите действия, защото това се квалифицира като държавна измяна и не важат никакви имунитети, било то депутатски или президентски.
Jordan-BonchevОт друга страна, цялото ръководство на ПП ГЕРБ трябва да бъде подведено под отговорност във връзка намерените в Костинбродската печатница бюлетини по раздел 1 от глава 1 от НК – престъпления против републиката, а именно член 95 и чл.96 ал.1.
В случя няма съмнение, че пряк извършител на престъплението на фалшификацията е общинскит съветник от ГЕРБ в Костинброд Йордан Бончев, който е дясна ръка на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, а съучастник е Росен Желязков, близък до бившия министър-председател Бойко Борисов.
Такъв опит за фалшификация не може да е станал ей така, без знанието на бившите министър-председател и вътрешен министър, сиреч на Борисов и Цветанов. Също така не може да е станал и без знанието и съдействието на настоящите министър-председател Марин Райков и вътрешния министър Петя Първанова.
Ако тези две политически лица не са знаели, тогава е нямало да има нужа да се извърши акцията по залавянето на тези 350 000 бюлетини, който са били надлежно опаковани за транспорт, от ДАНС и прокуратурата акция, при която МВР не е било уведомено и точно по тази причина не е имало изтична на информация към ръководството на ПП ГЕРБ, което не е успяло да се разпореди да се прикрият следите овреме чрез транспортиране на бюлетините на друго място.
Основния проблем в случая е, че не се знае точно колко бюлетини нужни на ПП ГЕРБ са били отпечатани в печатницата принадлежаща на Йордан Бончев? Само 350 000? Дали не са повече? Има твърдения, че бюлетините, които са отпечатани след като официално са били сдадени онези 8 343 000 редовни бройки са между 700 000 и 850 000, а какво пречи да са повече? Да е имало за всички избирателни райони? Не е ясно за кои изборни райони са били предназначени тези 350 000 бюлетини, а и това буди съмнение, че бюлетините са доста повече от хванатите, които са само за 10 избирателни района.
Възниква и въпроса защо са отпечатани голям брой бюлетини над законовото изискване – общо 8 343 000 бюлетини, при положение, че по данни на ГРАО България има 6 956 890 избиратели?
Никак не е случайно това, че ЦИК не взе никакви мерки, относно изваждането на ПП ГЕРБ от изборите след като се разбра за хванатите бюлетини. А и как да стане това, когато в ЦИК доминират лица, които са подлоги на гореспоменатата партия и имат интерес да се запази статуквото, сиреч гербавите да си останат на власт, защото тези хора вероятно са силно зависими от партията на Борисов.

След вчерашния изборен ден, неслучайно стотици хора се събраха пред НДК, за да изразят недоволството си от изборния резултат, който определи ПП ГЕРБ като победител във вота.
Много ми е интересно след като много хора са пуснали невалидни бюлетини като как са отчетени техните гласове? Като гласове за ГЕРБ?
Днес е особено актуален въпроса: 

 

ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО СТЕ ГЛАСУВАЛИ?

Advertisements

2 thoughts on “Ердоган поздрави Борисов за успешната фалшификация на изборите в България

  1. Ами как така БСП, ДПС и АТАКА даваха пресконференция вчера?!
    Как така приемаха поздравления след като слязоха от трибуните (естествено преправени поздравления и ръкостискания, защото не сбъднаха очакванията им)? Единствените, които не дадоха пресконференция вчера бяха именно ГЕРБ, но пак нападките са към тях! Ами как ще са към друга формация, нали ние, авторите на статията, няма да си кажем същественото.
    Жалки сте, но по-важното и по-красивото в цялата тази работа, е че опитите ви са прозрачни!
    Винаги има позитивизъм и в най-голямата бъркотия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s