НА „Я ДАЙ“ И ПОДОБНИ ДОВЕРИЕ НЯМАЙ!

Добра нощ братя и сестри!

Нека се заслушаме в това, което ни говорят съвестта и сърцето, нека не се подвеждаме по чужди слова като тези:

Денят за размисъл бе опорочен! Няма да ви доразвалям вечерта! Живеем в страна на абсурдите и днешните случки го дозатвърдиха! Пожелавам на всеки един от вас утре да вземе своя личен избор и да гласува….”
23:37ч. Ангел Славчев
И това бива заявено след като медиите ясно и точно ни съобщяват следното: „След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС), Софийска градска прокуратура (СГП) е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК“
Пак в пресата четем следното:
В складови помещения на печатницата „Мултипринт“ в Костинброд са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори. Това потвърдиха от прокуратурата в съботa следобед.

В прессъобщение на прокуратурата се съобщава още, че по случая е образувано досъдебно производство по чл. 282 и 169 от Наказателния кодекс, които касаят превишаване на права и нарушаване на тайната на гласуването, както и за опит за преправяне на резултатите от избори.„
И докато Ангел Славчев пишеше тези думи, то доста хора излязоха да протестират след като разбраха, че има хванати менте бюлетини, с кйоито мобже да се подмени 10% от вота.

Та символично си опънахме една палатка насред Жълтите павета…

След подобно изявление на Ангел Славчев, когато е лъснала една грозна истина, че се готви фалшификация на вота, започвам да започвам да вярвам, че четворицата Я ДАЙ успешно са изтъргували активите, които придобиха чрез протестите.
Да.. Мирише на продажничество, особено като се вземе в предвид, че Янко Петров и Ангел Славчев се кълняха на 10.06.2012г., че няма да участват в партии, но направиха точно обратното на заявените от тях позиции и започнаха да се изявяват като стожери на демокрацията.

Аз не крия, че имаше време, в което мислех, че Ангел е честен. Подведох се, но тогава каузата ни беше екологична. За никого не е тайна, че по времето, когато се борихме срещу технологията на хидравличното разбиване за проучване и добив на шистов газ Ангел все още не беше се залетял да прави глупости.
Аз, както и още много хора се почувствахме излъгани, когато Янко и Ангел се захванаха с политическа партия ДГИ.
Още при появата на Дончо, на мен не ми хареса цялата тази работа и си направих отвод.
Аджеба от де изникна PR-a на една голяма месопреработвателна фирма и се изкара по-революционер от Гарибалди? Че него го нямаше по протестите! Все пак като човек, който има богат снимков архив от това време, може да заявя ясно и точно, че там няма Дончо.. А също така и Йоли я няма, освен на една снимка как тя е на протест с колята си и с присътвието си на Иглата в Парка на свободата, когато бе основано ГД „Стожер“

Точно преди Деня за размисъл Янко Петров ни убеждава следното: Приятели, стигнахме до тук заедно. Всичко е в нашите ръце. Направехме каквото можахме с разпространението на кампанията. Сега всеки един от вас може да помогне, като напише един общ SMS до всички приятели в контакт листата на телефона си: Аз избрах да напиша новата история на България с номер 19. За България до край!”
Сиреч, излиза, че Янко иска какво? Иска хората да му правят предизборна кампания на партийката за своя сметка!

А след такова изказване искам да му задам въпроса: „Яне къде са парите, които сте заделили за кампанията си, че да трябва ние баламите да агитираме за вас чрез есемеси от нашите телефони?“
Но дали си струва да се подведем и да дадем гласа си за партия, която е отломка не от коя да е политическа сила, а именно от онази, която започна разрухата в началото на 90-те години и разруши всичко, което беше създадено от нашите баби, дядовци, майки и бащи?
Естествено, че не!
Да иде човек да гласува за подобна партия, това е все едно да кажеш на себе си, че се пращаш на майната си и да се самосиктердосаш.
След като изказването на Славчев излезе в нета, хората, на които го прочетох побесняха, защото истината е там, че не беше опорочен само Деня за размисъл, а бяха опорочени всичките ни усилия да променим нещата към по-добро!
Надявам се, че всеки е направил своя избор и няма да се подведе по думите на Славчев и Петров, защото е наясно, че изборите са опорочени още от момента, в който започна предизборната кампания и това е ясно на всеки, който има поне за две стотинки акъл в главата.
Който иска нека иде до урните и да гласува, както му диктува съвестта, все пак се предполага, че всеки от нас има свободна воля и ще направи своя избор не по партийна линия или защото някой такла му е наредил, а защото счита, че неговия глас може да промени нещо в тази страна към по-добро.

За себе си съм решил, че няма да ида до урните, защото не мога да видя нито една от политическите сили да заслужава моя макар и скромен глас.
Негласуването не е отказ от израз на воля, а е изказ на воля, казано с юридическия термин „волеизлияние“, което е своего рода отрицателен вот към всички формации, участващи в изборите.
Гласувайте по съвест братя и сестри, но само да се не каете, че сте дали гласът си за някой, който да се окаже, че ви е подвел.

Основаването на ГД „Стожер“ 10.06.2012.
От тук тръгна възхода на Янко, Ангел и после на Йоли… Още го нямаше Дончо…


На снимките:
Спас Колев, Николай Дренчев, Петя Славчева, Янко Петров, Иван Бонев, Мирослав Паскалев Зорец, Атанас Гойков, Николай Говедаров, Емил Владков, Гергана Владкова, Mариана Шаламанова, Мариана Петрова, Соня Иванова, Йоанна Иванова, Ангел Славчев, Цвети Павлова, Мариана Христова, Жаро Джордже, Ангел Гаджев, Стилиян Иванов, Борислав Сандов, Борислав Савчев, Веселин Кирев, Александър Каракачанов, Антон Левски и други. Аз съм зад фотоапарата.

Както виждате Дончо Дудев го няма, той се появи по-късно…
Все още бяхме задружни, без да осъзнаваме, че сред нас има трима предатели и няколко наивници, които ще им се хванат на въдицата.

Йоана Иванова дава интервю за Канал 3 от колата си по време на протеста срещу наредбата за зонално паркиране в София на  13.09.2012
А с същото време хората протестираха така:

Ние вървяхме по улиците така

Докато Йоана Иванова си говореше с Иван Бонев облегнала се на колата си

нас ни посрещнаха така

И така

И каже те ми моля какво лице на протеста е Йоли Ив?
И като как?
Всеки може да протестира под юргана или пък от колата си…
Ха-ха!
Моля ви съ гус’да и дами!
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО ФАЛШИВИ ИДОЛИ!!!
ПРОТЕСТА НЯМАШЕ ЛИДЕРИ! НЯМАШЕ ЛИЦА!
И ЗАЩО? ЗАЩОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС БЕШЕ И ЛИЦЕ И ЛИДЕР И ОРГАНИЗАТОР…
АКО НИ НЯМАШЕ НАС ХОРАТА, НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОТЕСТ…

Снимки от протеста пред ЦИК

Днес 12.05.2013. да се съберем пред НДК, за да изразим своята гражданска позиция по въпроса с изборите.

Advertisements

One thought on “НА „Я ДАЙ“ И ПОДОБНИ ДОВЕРИЕ НЯМАЙ!

  1. И Антон Лайното ли бил там. Тия протести са били инфилтрирани и опорочени по подразбиране бе хора

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s