Софиянци! Линчувайте Фандъкова пред общината!

Всеки родител да вземе по една тояга и когато някой се опита да му сложи скоба на гумата или паяк да му вдигне главата, го пребийте с тази тояга! После отидете пред общината и чакайте кметицата, за да я напердашите здраво! Тази гавра я няма никъде по света! В Андалусия, където живея, сутрин и след обед, когато родителите си прибират децата от градина или училище, има полицаи, които регулират движението. Всеки родител спира на аварийни и отива да си вземе детето! Никой не би си помислил от полицията да му вдигне колата или да го глоби за това!!!

А в София, моята София, не на пришелката от село Фандъкова, която провинциалистите избраха на този пост, слагат скоби и вдигат коли пред всяка една детска градина и училище!

Бога ми! Не искам да обидя трудещите се хора от провинцията в София, но те я докараха на власт и те трябва да я свалят!

Проста селянко, отивай си там, откъдето си дошла! След като не можеш да управляваш град, да се справяш с живи хора, връщай се, за да си пасеш козите! Но не се гаври с родителите на нашите наследници!!!

Това са хора работещи, а не лентяи като теб и останалите общинари! Те отглеждат деца, а не кози!!! Без да обиждам козите, разбира се… На цялата немотия и недоимък, рекетирате хората, точно както Бойко Борисов и „Ипон” рекетираха преди години с бухалка в ръце начинаещите бизнесмени, търговци и най-обикновени граждани решили честно да изкарат прехраната си…

Братя и сестри, българи, ще кажете, че ми е лесно да пиша от Испания и да давам акъл, но моето дете също расте като вашите там! И, ако, дай Боже, ви дойде акъла и грабнете тоягите, аз ще се върна и ще застана най-отпред с най-голямата тояга!

Атанас Панайотов,

Естепона, Андалусия, Испания

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s