Докато държавата поощрява циганския терор, ответната реакция ще се изостря

Колкото и да съм толерантен, този анализ отговаря на истината.
Абдикацията на държавата от проблемите на народа и действията на псевдоправозащитниците докараха положението на тоя хал.
Като цяло съм против насилието и не одобрявам стореното от бившия военен, но разбирам защо се е стигнало до там и че версията, която се дава в медиите е изсмукана от нечии пръсти.
Познавам квартала и там циганския тормоз над местните жители е голям.
Междувпрочем циганите в кв. Миленков са санмонастанили се и общината после ги е легализирала, като така подпомага разрастването на гетата, които се превръщат в механизъм за автосегрегация и неинтеграция на циганите в останалата част от обществото.
Проблема с интеграцията на циганите е в това, че на тях всички вресльовци им набиват в главите, че са безнаказани, че те са роми, а българите са дас, а останалите просто гаджа.
Не всички цигани са лоши хора, нито пък са престъпници.
Повечето просто вече са станали невежи поради грижите, които им оказват разните му там соросианци и други подобни толерасти.
Голяма част от циганите не искат нито да тънат в мизерия, нито да бъдат набутвани в гета от собствените си тартори, но те нямат думата. Каквото кажат тарторите, това става.
Немалка част от циганите, които работят наистина са част от обществото и са проумели, че мангализацията би била пагубна за тях и правят всичко възможно да се измъкнат от капана, в който ги набиха такива като дон Цеци и цар Киро.
Казвам, че циганите са в капан, защото работя с цигани и живея сред тях. Виждам битието им и разбирам в какво положение са.
Истинската интеграция не е да се наливат пари в ромски организации, а да станат част от останалото население чрез работа, социални контакти и поне малко образование.
Помня времето, когато циганите почти се бяха интегрирали в обществото, но процеса беше прекъснат по времето на т.нар. преход, който ги върна назад в развитието им.

Тази статия не е моя, тя е на БНС и за съжаление те не виждат или не желаят да видят корена на проблема, който се състои в това, че вместо циганската интеграция да се осъществява, както всяка друга интеграция, тя се прави чрез неправилни методи.
В страната има няколко малцинства, които са пример за това, че в България може да има истинска интеграция на хората от малцинствените групи, че тя не само е възможна, но е факт, който е неоспорим.
В нашата родина живеят различни етнически групи и те реално не са в конфликт едни с други.
Въпреки, че у нас еврейската, арменската, гагаузката и други общности са се интегрирали успешно, те не са загубили своята идентичност, а са я запазили.
Заигравката с това, че ако видиш ли циганите станат нормални участници в социума, те щели да загубят своята идентичност е изключително подла и е в ущърб, както на циганите, така и на всички останали, които също са участници в социума.

Обществото е нещо, което е изградено от множество подобщества и субкултури или даже пълноценни култури, което не му пречи да може да действа като единен механизъм.
Времето е показало, че различните общности се интегрират в обществото само, ако има желание на обществото да приеме дадена общност и ако дадената общност приеме да спазва обществените правила. Точно това е разковничето на интеграцията, че системата е „дай ми да ти дам“ и който не желае да го проумее няма как да е пълноценен член на обществото, защото обществото като цяло се състои не само от индивиди, но и от общи правила, които важат за всички негови членове независимо от пол, сексуална ориентация,  расова принадлежност, етнически произход, социален и икономически статус или някакви други признаци.
Интеграцията може да бъде само и единствено доброволна. Насилствена интеграция не може да има.
Интеграцията на общностите и индивидите в обществото е двустранен процес, който не може да бъде наложен отвън чрез соросианските или подобни на тях методи.
Всеки, който спазва обществените правила и желае, може да се счита за интегриран.

Главния проблем на циганите не е в това, че са цигани по произход.
В крайна сметка немалко цигани са успели да се интегрират в обществото ни, проблема е в това, че поради машинациите на разните псевдозащитници на криворазбраните човешки права се стигна до положението, че по-голямата маса от циганите се оказаха сегрегирани заради действията на техните тартори, които нямат сметка техните подчинени да са пълноценни участници в обществото, да са поне малко образовани, да са независими от господарите си.
Циганите не са родени престъпници и всички трябва да го разберат това най-накрая.
Циганите, както и потърпевшите от техните действия се явяват жертва на системата, която е фаворизирала една етническа група за сметка на останалите и им е внушила безнаказаност, за да може да се създаде общия за всички останали враг, който да всее разединение между хората в страната.

Ако някой си помисли, че защитавам циганите, той дълбоко се лъже, защото аз осъждам действията на онези цигани, които без да се замислят вършат чудовищни изстъпления спрямо всички останали членове на обществото, които не са цигани.
Циганите няма да се интегрират докато не си променят манталитета и не се откажат от примитивното мислене, което им внушава расистки предразсъдъци спрямо всички, които не са цигани.
За циганите ние българите сме „дас“, сиреч роби, а останалите са „гаджа“ сиреч животни.
Кажете ми тогава как, когато им се набива в главите, че те и само те са истински хора, може да пожелаят да се интегрират, когато не считат нециганите за хора?
Интеграцията може да се случи само, когато циганите осъзнаят, че всички сме хора, че всички в това общество са равни като човеци.
На всякакви приказки от типа на тия дето ръсят от БХК и разни подобни измекярски организации , направо им е’и м“ките

Вчера 67 годишен мъж разстреля четирима свои съседи – цигани, след което се простреля в главата. Скоро след това, стрелеца бе обявен за расист от разни морални уроди с претенции за правозащитници. Обяснението за инцидента, лансирано от медиите е повече от нелепо – скандал заради запалени гуми. Меко казано абсурдно е твърдението, че някой стреля по четирима души, след което се самоубива, защото му пречи дима. Очевидно стрелеца е човек, над който е упражняван системен тормоз до такава степен, че да хване оръжието, да се саморазправи и да посегне не собственият си живот. Колко медии съобщиха, че загиналият 26 годишен циганин е криминално проявен, а другият 22-годишен мъж, с опасност за живота, има над 40 криминални регистрации? Замислете се само, що за терор би подтикнал някой, към подобни отчаяни действия. Но никоя голяма медия няма да потърси истинската причина за случилото се. Това би означавало да се наруши статуквото, на което те слугуват.

Преди няколко седмици един охранител застраля непълнолетен циганин при опит за кражба. Складът в който стана инцидента е многократно ограбван от същите тези цигани. В САЩ, които ни дават за пример, на никой няма и да му хрумне да повдигне обвинение на охранителя, защитил собствеността от поредно посегателство. Тук обаче, той е съден за убийство. Но никой не взима мерки да бъдат прекратени системните кражби, извършвани от мургави апаши.

Друг инцидент се разигра на 17 март във вилната зона на Лясковец. Тумба от петима цигани нахлула в частен имот и докато го разграбвали, стопанинът се върнал и тъй като бил ловец, открил огън по тях. Крадците се разбягали, но след това двама от тях, с цялата си наглост, отишли в полицията за да подадат жалба, че по тях са стреляли. При проверка на полицаите се оказало, че са криминално проявени и осъждани за кражби и грабежи. Въпреки, че престъпниците са задържани, досъдебно производство е образувано и срещу собственика на имота, за неправомерно използване на законно притежавано оръжие.

Последния случай е изключетелно показателен за това, до колко безнаказани и толерирани от властите се чувстват циганските бандити, че в наглостта си стигат до там, да се оплакват когато някой им окаже съпротива при опит да го ограбят. Истината е, че от десетилетия се вихри зверски расистки терор над българите, упражняван от криминалната част на циганския етнос. И този терор е не само неглижиран от държавата, но дори е поощряван. Последното бе признато официално и от един от най-големите руски вестници – „Комсомолская правда”. Руските журналисти пишат: „Рекорден ръст на циганската престъпност в България. Най – страшното е, че полицията обичайно избягва да се намесва особено при случаи в по – малки и отдалечени селища, при които са пострадали възрастни хора. Ако въобще бъдат задържани, циганите се разпитват някак си и после тихомълком ги пускат да си вървят. Разследването след време се закрива поради изтичане на давност. Тази безнаказаност все повече озверява циганите в България и броят на извършените от тях престъпления расте подобно на лавина.” Те са категорични, че наглостта и агресията на българските цигани е невероятна и предвещава цигански терор върху цялата държава.

По-ясно и точно казано от това –  на къде? Вместо да се вземат мерки срещу тази безнаказаност, срещу хилядите жестоки, убийства, изнасилвания и грабежи, „българската” политическа класа и различни псевдоправозащитни организации, продължават да поощряват всичко това. Едните – защото това е техният електорат по време на избори, другите – защото обслужват външни интереси, желащи отслабването и разпада на държавата България. Общото между псевдоправозащитници и политици, също са и тесните им връзки с организираната циганска престъпност. Под предлог за интеграция се въвеждат мерки, които не просто не решават проблема, но и го задълбочават максимално. Че подобни опити за интеграция по отношение на циганския етнос не работят, официално и на висок глас призна и Франция. Според френските власти, мнозинството цигани просто не желаят да се интегрират. За това и бяха прогонени от там. Никоя европейска държава, до каквото и безумие да е докаран мултикултурализмът там, не би изтърпяла циганите да вършат това, което вече десетилетия правят тук в България. Само нашият псевдоелит е достатъчно слабоумен и безхаберен за да го допуска.

И за да говорим с конкретни примери – четири цигански партии ще подкрепят БСП на предстоящите избори. Нищо, че по конституция подобни етнически формации са забранени. Две от тях са свързани и с широко известни престъпници – Цветелин Кънчев и „цар” Киро. Не само че политиците не си извадиха поуки след Катуница, но и продължават да творят нови безумия. Курсът, който са поели води към унищожение на България.

Междувременно българите са оставени на произвола на цигански мародери. Произвол и тормоз, които стават все по-осезаеми и жестоки. Срещу масовият цигански терор не се взеха мерки след убийството на професор Калоянов, не се взеха мерки след убийството на Боби Райнов, не се взеха мерки след убийството на Ангел и смъртта на Павел от Катуница. Това са само най-известните случаи на жестоки и безнаказани убийства извършени от цигани. Хиляди още са убитите от расистки подбуди българи. И когато няма държава която да защити достойнството ти, имота ти, живота ти, сам трябва да го правиш. Колкото повече се засилва този терор, толкова по-остра ще е и реакцията срещу него. От години националистите предупреждаваме, че закона с цялата му строгост трябва да бъде твърдо прилаган към циганските бандити. Вместо това, политици връзват ръцете на полицията, а псевдоправозащитници се нахвърлят с целият си арсенал върху служители на реда, които са изпълнили дълга си. Явно овластените лумпени не си дават сметка до какво може да доведе това безумие, ако не му се сложи край. Едно е сигурно обаче – ако се продължава в тази посока нещата няма да завършат добре за псевдоелита.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s