Марин Маринов каза:

marin marinowДобро утро, приятели!
Така желаното обединение на всички формати на протестиращите, отново не стана ,а това според мен е изключително опасно за целите на седмици борба за по-добър и справедлив живот.
Така наречените “ Водачи“ отново разделят хората и се чернят по жадните за клюки и скандали медии. Не знам какво целят и кой им е дал права над нас и над мен в частност ,че да решават и правят глупавите си спорове, които единствено ще отблъснат множеството протестиращи и ще ги превърнат в поредните „Тоспода за един ден“. Българската пролет ще бъде омаскарена по типично балкански начин и ще приключи безславно за всички.
Затова искам да споделя, че „Водачи“, автентични иле не НЯМА. Водачи на протестите са Гладът,Безработицата, Безисходицата, Омерзението от Грабителската политическа каста.
Затова ,нека въпреки,че се опитват да ни разделят и настроят по групички едни със други заради някакви си техни цели и интереси, да продължим заедно борбата си. Независимо от всичко и въпреки всичко!
Там разните „Организатори“, „водачи“ да декларират пред всички, които сме на улицата, че нямат лични интереси и никога няма да влязат в разните граждански листи, партийни такива, няма да се възползват по какъвто и да е начин от справедливия народен протест, лично или като някаква организация. Може да го направят тук и на площадите.
Иначе за мен те ще са поредните марионетки в играта на хората с парите, които доведоха Майка България до това плачевно положение.
Приятели, да не позволяваме да ни делят заради лични, групово-партизатски , его-егоистични интереси. Няма два или повече парламента за да ги окупираме с жива верига утре. Един е, Българският народ -също! Да останем заедно докрая!
Затова лично аз и приятелите от гражданските организации и независими от груповото деление протестиращи от днес излизаме също на палатки до Парламента.
Ако има хора, които мислят да не се делят ,продължат и доведат борбата докрай нека се присъединят към нас, към мен.
Слагаме палатките си там не защото и други го правят, а защото на сградата пише:


ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !

За да сме достойни за завета на Кан Кубрат !
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Марин Маринов, непримирим бунтар.
София . 05.03.2013г.

Advertisements

One thought on “Марин Маринов каза:

  1. За пореден път през последните 23 години декларирам:
    Нито имах, нито имам някакви амбиции, свързани с партиен или държавен пост.
    Колкото бъда използван като експерт икономист, толкова ще бъда удовлетворен.
    Колкото повече граждански структури използват моите формулировки в исканията и/или лозунгите им, еднакво дали съм посочен като автор или не, толкова се чувствам удовлетворен.
    Приятелю, Марине, след такава декларация ще ме приемеш ли за неплатен консултант? 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s