ПП ГЕРБ = предатели!

Цветанов: Съпричастност на „Хизбула“ към атентата в Сарафово

Може да се направи обосновано предположение, че две лица, съпричастни към атентата в Бургас, чиято самоличност е установена, са принадлежали към военното формирование на „Хизбула“.

Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов след заседание на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

След няколкомесечен натиск от страна на САЩ, българският министър на вътрешните работи, г-н Цветан Цветанов заяви на всеослушание, че атентата в Сарафово е извършен от палестинската шиитска организация Хизбула, с което ясно и точно заяви позицията на управляващата партия, че не желае България да остане неутрална държава в един евентуален конфликт между САЩ и Иран.
Във време в което държавата ни се намира в криза, която се се задълбочава, българското правителство взема решение и обявява позиция, с които застрашава националната сигурност и превръща страната ни в мишена за бъдещи атентати.
Изказването на Бениамин Нетанаху, относно това, че атентатав Сарафово е извършен от „Хизбула“ няма да го коментирам, защото моят коментар не касае вътрешната и външната политика на Държавата Израел, а само изказването на нашия заместник министър-председател, който декларирайки,че „Хизбула“ е извършител на кървавата трагедияв Бургас показа, че ГЕРБ е загърбил и продал националния суверенитет на държавата ни и де факто признава, че страната ни е по-скоро доминион Щатите, отколкото независима държава.
Действията на Министерски съвет днес, могат да се изтълкуват като държавна измяна, която трябва да се санкционира според изискванията на Конституцията на Република България и да се искат оставките на правителството и всички, които са отговорни за намесването на България в бъдещ конфликт между САЩ и Израел от една страна и Иран от друга, да бъдат подведени под съдебна отговорност.

„НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС на България
Раздел II
Предателство и шпионство
Чл.98. (1) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
(2) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката. “

Българските граждани са твърдо против участието на България в конфликти, които защитават чужди интереси и застрашават националната сигурност, и в частност безопасността на българските граждани.
Всяка намеса на страна ни в подобни конфликти е в ущърб на българския народ.

Във време на криза от икономически и демографски характер, българско правителство се стреми чрез намесата на България в една бъдеща война да отвлече вниманието на народа от текущите проблеми в държавата.
Моята лична позиция е, че България трябва да запази неутралитет и приоритетите на българската армия и дипломация да бъдат насочени само и единствено към защита на интересите на българската държава и опазване на териториалната и суверенитета Република България.
Всяко слагачество на нашите политици, което е в ущърб на интересите на българския народ и държава трябва да се счита за действия в полза на чужди интереси.
Не случайно, ние трябва да останем неутрални в каквато и да е война, защото получавайки се от историята знаем, че след войните следват национални катастрофи, които имат тежки във времето последствия.
Ако не се поучим от миналото си, и не вземем решение за неутралитет нас ни заплашва поредната национална катастрофа, която може да доведе до по-тежки последствия от предишните.
Българската държава трябва да запази неутралитет и да не повтаря грешките от минато.
Всеки който не желае да се получи от миналото, вземайки важни решения в настоящето е сляп да види бъдещите последствия, а ако не желае да ги види, то той е предател.
Вече двадесет години нас ни управляват разни псевдо-демократи, които усилено работят за ликвидацията на българския народ (цялото население на Република България) и това се вижда от водената социална и икономическа политика, която принуди два милиона души да емигрират в търсене на работа, доведе пенсионерите до мизерия , докара ни рекордни нива на безработицата, ликвидира земеделието и промишлеността, доведе страната ни до тежък отрицателен прираст и в социално и икономическо отношение върна родината ни на нивото което сме били непосредствено след Първата световна война, която се явява и най-тежката национална катастрофа в новата ни история.
Участието ни във война с Иран, би ни докарало до много по- тежка катастрофа, от тази която споменах по–рано. 

Аргументите ми са следните :
България няма икономически потенциал да се възстановислед евентуален военен конфликт, който би струвал много на държавата ни в финансово икономическо отношение, поради липса на производство, адекватно земеделие и загуба на кадри.
Армията ни, със своята малочисленост и липса наматериално-техническо обезпечение не може да послужи като защитник на национална сигурност и това ни прави уязвими във военно отношение.

От тук следва, че всяка намеса във военни действия и участието ни в миро-опазващи сили на НАТО е против държавните ни интереси, и добруването на народа.
Най-добрия вариант за нашето правителство, който би съвпаднал и с антивоенните настроения в България би бил г-н Цветанов да направи отвод на думите си, че „Хизбула“ и Иран имат нещо общо с атентата в Сарафово и официално да поднесе извиненията си на засегнатите страни след което да си подаде оставката.
Същото е желателно да направи и г-н Николай Младенов в качеството си на външен министър.
Народното събрание спешно трябва да се събере и да вземе решение за запазване на неутралитет на България при евентуална война между Иран от една страна и САЩ и Израел от друга, както и да приеме декларация за ненамеса във вътрешните работи на Сирия, в частност бушуващата там гражданска война.
Неутралитета на България е най-добрият вариант и единственият желан от нейното население.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s