Хърсев и Каролев се подиграха с народа по „Босфор ТВ“

Или какво искаха да кажат те на хората

По БТВ, Емил Хърсев и Владо Каролев обясниха, че:
– българите са бедни, защото не са мобилни, т.е. не могат да вземат адекватни решения в случай, че останат без работа;
– българите са се вкопчили в собствените си жилища, вместо да живеят под наем (което било по-добър вариант) и според ситуацията да се местят в различни населени места, за да си търсят работа (така било в цял свят);
– макроикономиката е математика и често показателите й не кореспондират с параметрите в микроикономиката;
– определени групи българи пречат на Шеврон да извършат проучвания за наличие на шистов газ в България и това е един пример за спиране на чужди инвестиции.
СЕГА разбрахте ли защо сте бедни или ще обеднеете?!
Повече въпроси не задавайте!
Розета Заркова, ФБ

Така… Значи да зададем на г-дата Хърсева и Каролева въпросите, които им задава и Константин Иванов, които гласят следното:

„Какво означава да съм мобилен бе нещастници?Ако остана без работа , и живея под наем ,с какво ще плащам този наем?Ако замина за провинцията ще приемат ли детето ми в детска градина?От града да отида в провинцията където съвсем няма работа?Така ли? Колко готина е кризата,и колко прости сме ние?“

Понеже Хърсев и Каролев няма да му отговорят, аз ще му отговоря с простите думички, че на тия двамцата хич не им пука за това кой как живее, има ли работа или не. Изказването в коментара „И Каролев и Хърсев са приятели на премиера,и въобще не се учудвам от такива тъпизми.” е напълно основателно, защото те наистина са си добре по време на криза и са загубили пряк досег с реалната действителност.

Като как може да се изтълкуват думите на тези две светила в банковото дело?
Нека направим кратъл разбор на това, което казват и като как да го разбираме. -българите са бедни, защото не са мобилни, т.е. не могат да вземат адекватни решения в случай, че останат без работа; Сиреч, българите са бедни, защото ние от едрия бизнес искаме така. Хората лесно може да си загубят работата, ако на нас ни текне, че искаме тов да се случи и те не могат да направят нищо, за да ни противодействат, понеже у нас са финсовите и производствените ресурси.
Дали хората са съгласни с нашите действия или не, това нас не ни касае, защото ние сме силните на дена и ще трябва да се съобразяват с нас.

българите са се вкопчили в собствените си жилища, вместо да живеят под наем (което било по-добър вариант) и според ситуацията да се местят в различни населени места, за да си търсят работа (така било в цял свят);

Да се разбира така: Българите все още имат жилища, които не сме успяли да заграбим, но е крайно време да започнат да играят по гайдата ни, защото ние така искаме.
Икономическата миграция може да не им е по вкуса, но ние правим всичко възможно да я има, защото хора, които се местят от място на място са по-несигурни за бъдещето си и имат по-малко социални контакти, което пък от своя страна ни гарантира, че няма да има организирано недоволство.
Икономическата миграция ни помага да упражняваме по-строг контрол над хората, които понеже нямат собствени жилища ще са готови на всичко, за да не останат на улицата.
Вижте колко е яко в САЩ и ЕС, където повечето хора нямат жилища и са покорни пред работодателите си, които са ги заробили.

макроикономиката е математика и често показателите й не кореспондират с параметрите в микроикономиката;

Да го разбираме така: каквото щат да си пишат в учебниците по мениджмът, ние си знаем следното: народа е дойна крава, която няма нужда да се храни. Хората са длъжни на бизнеса, защото бизнеса им е предоставил светлото бъдеще на неоробството и закрепостяването към работодатели и банкови институции.
Неслучайно държим заплатите на хората в пъти по-ниски от екзистенцминимума, а защото така е по-изгодно за нас. Хората кучета ги яли.

определени групи българи пречат на Шеврон да извършат проучвания за наличие на шистов газ в България и това е един пример за спиране на чужди инвестиции.

Това трябва да се разбира по следния начин:
В България има хора, които не желяат да се ликвидират водоизточниците на страната.
Ах, какви наглеци само!
Че, ако не сме сложили ръка на водоизточниците, тогава как ще сме ви хванали бибипците бре хаймани?
Я погледнето колко е гот в Африка, където ние от едрия бизнес сме заграбили водата за пиене и сме замърсили всички останали водоизточници, та така сме си гарантирали една хубава печалба за сметка на населението, което пие кална вода и умира от жажда.
Също така колко са нагли българските граждани, коиото не желаят да се изнасят природните богатства на България, а в държавата да влизат жълти стотинки от концесионни такси.
Какво ни пука за екологията на България, когато ние можем спокойно да си изнесем багажа нанякъде, където няма замърсявания.
Нима не искате да имате светлото бъдеще на Сомалия, която ние от мултинационалните компании сме превърнали в бунище за силно токсични отпадъци?
Ние правим бизнес, а това, че хората може да измрат от заболявания и отравяния не ни интересува, че нали ние ще си бъдем на чистичко.

Какво трябва да разбираме от цялостното изклазване?
За толкова години демокрация, ние от едрия бизнес си правим каквото пожелаем, ние слагаме политиците на власт, ние им диктуваме законите, ние държим властта, защото финансовите ресурси са у нас.
Ролята на хората е да ни служат, а тези, които не желаят да превиват гръб ред нас са излишни според нашето виждане, защото ни пречат да преобразяваме света по модела, който искаме.
Това, че има все още неразграбено в България ни безпокои, защото ние искаме още да се обогатяваме за ваша сметка.
Колкото и да си протестирате, грабежите ще вървят по план, ако трябва и изборите ще фалшифицираме, защото това ни е угодно и вие балами, не можете да направите нищо.
Ние държим властта и вие хорица, които сте недоволни от това, че ви заробваме и подлагаме на геноцид ще трябва да търпите, понеже такава е волята ни.

Това, че образователната система се скапва е в наша позла, това, че няма детски градини пак е в наша полза, защото по този начин ще може да има по-малко образовани хора, а майките, които не работят, за да си гледат децата се явяват финансово бреме на своите съпрузи, които пък от своя страна са бачкащи за нас и ние така ги държим в шах.
Това, че няма достъп до образование ни е от полза, защото така се генерира неквалифицирана работна ръка. А неквалифицираните са добър придатък за конвеирите ни, а и лесно биха се навили да работят мръсна и опасна работа за ниско заплащане, понеже няма какво друго да намерят на пазара на труда.
Бедните и необразовани хора, които всеки ден треперят за утрешния ден са лесни за манипулация и правят, каквото ние искаме, те нямат собствена воля и са идеалните роби на нас хората от едрия бизнес.
Поради липсата на здравеопазване, хората имат по-малка продължителност на живота, което съчетано с високата пенсионна възраст означва, че спокойно можем да си точим от пенсионните фондове, понеже повечето хора няма да доживеят до пенсия, което напълно съвпада с нашите планове.

С други думи казано, на нас олигарсите ни е през онази работа за това какво мисли народа, за неговото добруване.

ДА ГО ДУХАТЕ ПРЕЗ НОВАТА 2013 ГОДИНА!

Advertisements

5 thoughts on “Хърсев и Каролев се подиграха с народа по „Босфор ТВ“

 1. Както винаги истината се усеща най-добре от най-бедните. Те диктуват, как да се живее. Тези двама млади люде наблюдават бедните в другите държави и искат механически да приложат методи за въздействие върху нашите бедни. Това няма да стане никога. Те не са първите, които дават подобни безумни идеи и няма да са първите, които ще се провалят. Не трябва да им се сърдим, толкова могат момчетата. Да управляваш народ е сложна работа не е лъжица за всяка уста, но и тя си има свои правила. Най-важното от тях е никога да не лъжеш бедните и винаги да знаеш дали имат хляб и сирене на масата. Ако нямат и бедстват дай си оставката. Гладна мечка хоро не играе. Не се доверявай на велможите си. Винаги проверявай това, което ти казват, защото те винаги те лъжат. Когато решиш да поемеш бремето да управляваш хора трябва да знаеш, че няма да имаш личен живот. Напомняй на министрите си, че думата министър е чужда дума и преведена на български означава слуга.

 2. Отдавна си мечтая някой от тия мошеници да бъде ликвидиран по законов ред. Държа да се започне именно с Каролев. Всеки престъпник има право на заключителна реч и той отдавна я е произнесъл, така че в моите очи той отдавна е осъден на смърт. Даже главата на мафията ген. Любен Гоцев не ми е толкова на зор. От Каролев трябва да се почне.

 3. Досега изключвах телевизора като се появи Каролев, вече ще го правя и с Хърсев, но те станаха много и хич не им е на милионите…

 4. Истината е, че тези двамцата са от многото хитрушковци, които искат да ни докарат на нивото на бедност, каквото е да речем в Бразилия или Сомалия.
  Страхиле, не си мисли, че те не знаят какво говорят или какво правят.
  Тъкмо обратното е, те си дават сметка за своите действия.
  Колкото по-беден е народа, толкова по-послушен става той поради несигурност. Има си цяла наука, която ни обяснява как хората от свободни се превръщат в роби с тяхното собствено съдействие.
  Ние днес наблюдаваме пряка демонстрация на приложението на тази наука.
  Колкото до телевизията, уважаеми Гьостерица по гъза и Стоян Цонев, аз този проблем с телевизията отдавна съм го решил или по-точно никога не съм го имал, защото съм от малкото хора, които почти никога през живота си не са гледали телевизия. 🙂

  • Къде мога да науча повече за тая наука? Има ли книги, сайтове или каквато и да било информация.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s