Anonymous – Message to Bulgaria

Поздрави България. Предполагам, че знаете кои сме, но ако не знаете – ние сме анонимни. Ние сме най-голямата сила в света. По-голяма и по-силна от всички правителства на тази Земя.
Ние сме хората, които сте създали. Ние сме хората, които срещате на улицата всеки ден. Ние сме тези, които не очаквате – от продавача в магазина, келнера в ресторанта, до чистача.

Ние не сме организация или клуб. Ние сме много повече от това – ние сме обединени. Ние сме хора от цял свят, събрани от идеята за справедливост и свобода. Анонимните не са само хора в Интернет, те са навсякъде.

Вие знаехте за предстоящите протести на 11.02.2012г., но въпреки това се опитахте отново да хвърлите пясък в очите на хората. След като отново се опитахте да манипулирате хората чрез опитни психологически методи. ACTA не може да бъде подписана с резерви, ACTA е международно търговско споразумение, въз основа на международното право.Страните и държавните организации подписаха договора, като стремят чрез него да установят единни стандарти в борбата срещу пиратски копия на продуктите и нарушения на авторското право, както физически, така и цифрови продукти или услуги. Подписването от България, ще доведе до изпълнението му на пълна мощност, което би нарушило правата на човека и е в противоречие с Конституцията на Република България, която всеки служител на държавата трябва да спазват безусловно.

Член 3, параграф 1 от Конституцията на Република България гласи:
Държавата служи на народа, като например:
да защитава неговите интереси и постижения;
създаване на условия за социално-икономическото развитие, за непрекъснато подобряване благосъстоянието, образованието и здравето на хората и цялостно развитие на науката и културата;
осигуряване на свободно развитие на правата на човека, гарантира и защитава достойнството си;
организира защитата на националната независимост, държавния суверенитет и териториалната цялост на страната:

Член 9, параграф 2 от Конституцията на Република България гласи:
Правата и свободите не могат да бъдат упражнени в ущърб на обществения интерес.

Член 48, параграф 1 от Конституцията на Република България гласи:
Гарантиране на свободата и неприкосновеността на личния живот.

Член 92, параграф 1 от Конституцията на Република България гласи:
Председател: Президента на Република;
осигуряване на съответствие с Конституцията, законите, правата и свободите на гражданите;

Член 103, параграф 6 от Конституцията на Република България гласи:
На Министерския съвет;
Осигуряване на условия за реализиране на правата и свободите на гражданите.

И не забравяйте, член 2, параграф 1 от Конституцията на България, който гласи:
В България цялата власт произтича от народа и принадлежи на народа.

Когато хората нарушават Конституцията на Република България са оценявани от вас. И кой трябва да ви съди, когато сте в нарушение на Конституцията на Република България? Отивате срещу собствените си закони. Вие не се съобразявате с позицията на хората и да направи това, което искате да направите: или потенциална вреда или унищожаване на общността. Ако погледнете вашите собствени стоки и са заслепени от непоносимо усещане за величие и манията. Дори и след 11.02.2012г. продължавате да пренебрегвате хората и отново не чувате това, което хората искат.

Трябва да знаете, че ако не отместите ръцете си от ACTA, ние ще го направим – един или друг начин. На 11.02.2012г. протестите бяха мирни. Няма да има допълнителни протести. Следващите стъпки ще бъдат съвсем различни. Ако продължите да се подиграва на хората в България ще трябва да видите тези стъпки, но ние сме сигурни, че няма да ги харесате. Не си правете шеги с нас, спазвайтр собствените си закони и се откажете от ACTA напълно.

Действията на хората ще бъдат мирни, но това, което правят, ще се отрази на икономиката, на трафика и транспорта в почти цяла България. Но ако продължавате да сте със затворени очи, ние няма да играем хубаво вече.

Ние ви даваме шанс да се откажете от ACTA, спокойно, да го изразите с официално изявление. Нашият съвет е – не пропускайте този важен шанс и не преигравайте с късмета си.

Ние сме анонимни. Ние никога не забравяме. Ние никога не прощаваме. Очаквайте от нас.

 

Advertisements

2 thoughts on “Anonymous – Message to Bulgaria

  1. Някой направи ли си труда да провери дали тези членове и параграфи от конституцията наистина са същите? Аз доколкото проверих нищо не съвпада. На какво се дължи това?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s