За всички, които все още не са дали ухо на истерията шистов газ.

За всички, които все още не са дали ухо на истерията шистов газ. Апелирам – активизирайте се! Няма място за двоумение. Долу олигарсите и това е положението… Ето и размислите на човек от организацията 🙂
Angel Kafaliev
Приятели, нашите управляващи започнаха яростна атака срещу защитниците на майка България. Обвиниха ни, че ни плащат руски фирми. На тази нападка заявявам категорично: НИЕ СМЕ ПРОТИВ ТОКСИЧНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ, ФРАКИНГ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА РУСКИ ИЛИ АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИТЕ. Ние няма да позволим да се вкарат 82 тона химикали на сонда, независимо колко е силен натиска.
Появиха се платени агенти от БАН, които започнаха да пропагандират, колко безвредна е тази технология. Тях ще ги попитам СЛЕД КАТО СТРАНИ, КАТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, КАНАДА И ФРАНЦИЯ СЕ ОТКАЗВАТ ВИЕ ОТКЪДЕ РЕШИХТЕ ТАКА. Вие по-големи експерти ли сте от тях, та къде са вашите изобретения за последните 22г. ?
Появиха се и социологически проучвания, които твърдят че българинът всъщност бил за хидравличния удар, докато в това време в 12 града в България и още в 3 извън България, а именно Лондон, Копенхаген и Париж има протести против отровната технология, организирани от българи.
На целият този театър американският посланик не спря да се показва и да ни вменява, колко богати сме щели да станем. Ще го попитам и него НАЛИ ОТ ГОДИНИ НАШИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ВИ СЛУШАТ, ВАС АМЕРИКАНЦИТЕ, И НИЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПО-БЕДНИ, ВАС ЛИ ДА СЛУШАМЕ?

Искам да попитам и хората, които толкова бързо се разколебаха и повярваха на платените медии, „експерти“ и външни агенти. ТОВА ЛИ Е ВАШАТА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ НАС, ЗАЩИТАВАЩИТЕ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ, ГРАЖДАНИ? Не се ли борим ние заради всички, за да има чиста вода и природа за всички нас? От личен опит знам кои са хората, вярващи на американската медия БТВ, която неотдавна каза за протестиращите в Катуница, че са лумпени, а за нас Трайчо Трайков каза ,че сме манипулатори от трибуната на БТВ. Хората, които повярваха на американската пропаганда ги нямаше на протестите. Те си успокоиха съвеста, че не са направили нищо и веднага повярваха, че ние го правим всичко това заради личен интерес. Да те повярваха, защото не пожелаха да дойдат и да станат част от организацията, да видят как си броим стотинките, и че почти всичко се прави на ръка и с личен труд. Няма да забравя как две момчета ме извикаха да ксерокопирам един лист А4 , защото нямаха пари и за толкова.
До всички вас, невярващи на собствения си народ ви каня да станете едни от нас. Елате в организацията или създайте своя, защото ние не се борим за лидерство, а за нашата земя. Станете един от нас, влезте в кухнята, така да се каже, и вижте как става всичко. Как сговорна дружина планина повдига, как нашите стотинки побеждават чуждото влияние.
Спрете за момент да гледате теливизия и се разровете дълбоко из интернет и тогава ще разберете какви глупости дрънкат нашите „експерти“ от БАН и министрите ни, някои от тях завършили в чужбина, за които все по често слушам „те наистина ли са толкова тъпи, че искат да приемат този закон?“

Братя и сестри борбата продължава, цялата тази атака срещу нас родозащитниците само показва колко е сериозно всичко. Призовавам ви към пълна мобилизация, защото ние няма да отстъпим. Защитаваме правото си да живеем в здравословна среда, а от скоро се вижда, че защитаваме и правото си на глас. Право, което всеки български гражданин има по закон. Ние знаем правата си и ще ги отстояваме. Между нас има юристи, икономисти, журналисти, експерти и т.н. Ние сме десетки, а скоро ще бъдем и стотици хиляди.
НАШИТЕ МИРНИ ПРОТЕСТИ ПРОДЪЛЖАВАТ!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s