Добивът на шистов газ е една от злините, които могат да вгорчат живота на българите през идващата година.

Добивът на шистов газ е една от злините, които могат да вгорчат живота на българите през идващата година. Това твърди предсказание, публикувано в книгата “Пророчества 2012”.

Добивът на шистов газ и злато – неща, за които се говори усилено в последно време, могат да предизвикат екологични катастрофи и да събудят дремещи под земята негативни енергии. Футурологичният годишник съдържа и други предвиждания за България и света както за 2012-а, така и за цяло десетилетие напред. И тъй като животът ни кара да мислим най-напред за по-близкото бъдеще, думите за онова, което може да ни сполети само след месец-два, се възприемат най-тревожно.

Експерти в областта на паранормалното са убедени, че пробиването на твърди земни пластове е грешка на човечеството. Според разкодирана информация от астралните небесни канали Съзидателят е заключил под тях зли демони и това се е случило още преди милиони години. По този начин негативните въздействия върху човечеството са били контролирани, за да може то да разполага с чиста земя и води. Образът на окования дявол от пъкъла според написаното в книжката, която вече се разпространява по вестникарските пунктове, не е художествена измислица.  Агресивното навлизане в земните дълбини и химикалите, които се използват в модерните технологии за добив на газ и злато, наистина ще лишат българина от това благо – чиста почва и вода.

Златните рудни находища, в които е надеждата на немалко политици да закрепят родната икономика, също трябва да бъдат оставени в покой. Наличието им ни пази от лошите излъчвания на Луната и Слънцето. Те са като гръмоотводите по време на бури – отвеждат от българската земя катастрофичните сили. Чрез златната руда гневът на небето преминава през земята, без да ни навреди, и потъва към земното ядро. Ако златната руда се изгребе, тази защита ще ни липсва. Разработването на крумовградското находище например първо ще отрови плодородните почви, а после ще започнат силни земетресения.

Източник: chudesa.net
Снимка: агенция КРОСС

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s