СЕНАТЪТ НА САЩ ПРИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ, ЗАЛИЧАВАЩ ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА

Fatherr Stefan „Ние сме против Българският Чернобил – добива на шистов газ“ 13.12.2011г.
По ирония на съдбата или странно съвпадение, днес, 10 декември, Международният ден за правата на човека бях разтърсена от една обезпокоителна и позорна новина:

Сенатът на САЩ току-що прие законопроект, който ефективно слага край на Хартата за правата в Америка
Няма съмнение, тази дата ще отвори черните страници в историята на САЩ. Законопроектът неминуемо ще рефлектира и ще надвисне като тъмен облак върху свободата и демокрацията на цялото човечество. Затова акцентирам вниманието ви върху тази тревожна вест.
Един зашеметяващ ход – Сенатът на САЩ прие законопроект, който ефективно слага край на Хартата за правата в Америка
Този законопроект, прокаран късно през нощта, с гласуването 93 на 7, обявява САЩ за „бойно поле“, в което американските военни сили могат да действат безнаказано, пренебрегвайки Posse Comitatus, като предоставя на военните безконтролното правомощие да арестуват, задържат, разпитват и дори да убиват американски граждани безнаказано.
Той бе наречен най-предателският акт, който някога е потвърждаван в Сената, като езикът на законопроекта е умело подбран, с фината юридическа уловка, която внушава мисълта, че не се прилага за американците. Всъщност към края на законопроекта по същество се казва, че може да се прилага за американците „ако го искаме. “

Дори списание ТЕЛЕГРАФ е оскърбен от този законопроект, и пише:

… Нареждането за задържане да се използва неограничено в случаите на тероризъм не е само за чужденци. Това е смущаващо, защото два различни разделa на законопроекта изглежда да си противоречат един на друг, но в решението „Робърт Чесни – непартийна организация на военни задържани“ от Университета на Тексас – гражданите на САЩ са включени в предоставянето на пълномощия за задържане. “

Прокарването на този закон не е нищо друго, освен една открита декларация за война срещу американския народ от военния елит, свързан с властта. Това ще отприщи върху Америка всеобща военна диктатура, пълна с тайни арести, тайни затвори, незаконни разпити, неопределено задържане, без изобщо да има обвинение в престъпление, изтезания на американците и дори „легитимни убийства” на американски граждани и то точно върху на американска земя !

Ако все още не сте се събудили за реалността на полицейската държава, за която сме ви предупредили, надявам се да осъзнаете, че времето ни бързо се изчерпва. След като това стане закон, вие нямате нито Първа поправка за свобода на словото, нито право да мълчите – нямате нищо.

… гледайте това интервю с Алекс Джоунс от InfoWars.com

http://www.infowars.com/stewart-rhodes-crossroads-ndaa-bill-is-pure-treason/

Основните медии са заети със срамно и конспиративно затъмнение на новините по целия този въпрос:

http://www.businessinsider.com/the-medias-blackout-of-the-national-defense-authorization-act-is-shameful-2011-12

… и дори ACLU е възмутен от този потенциален закон: http://www.aclu.org/blog/national-security/senate-rejects-amendment-banning-indefinite-detention

Няма съмнение – Америка е на път да бъде залята от собствени си военни. Върховенството на закона ще бъде напълно погубено. Няма справедлив процес. Няма юридическо представителство. Нямате дори и право да знаете в какво сте били обвинени, когато сте (незнайно за какво) задържани.

Това е време за спешни действия, за да протестираме срещу превръщането на Америка във военно-полицейска държава. Незабавно се обадете на представителите ви във Вашингтон и призовете сенаторите ви, за да се отхвърли този законопроект във фазата на спогодба със Сената. Потърсете офиса на Президента и призовете Обама да наложи вето на този законопроект, ако той е приет от двете камари.

Обадете се на вашите местни вестници и протестирайте срещу този възмутителен и предателски опит да се унищожи цялата Харта за правата. Не се заблуждавайте от тролове и дезинформиращи агенти, които твърдят, че този законопроект не се прилага за граждани на САЩ – факт, който вече е установен – ще обикалят по улиците на големите градове на САЩ, с контролно-пропускателни пунктове на кръстопътищата, незаконни арести, тайни операции за изтезания и окончателно убийство на правата на американски граждани в собствените си градове и у дома.

Като наблюдавате всичко това, можете да попитате защо това се случва точно сега? Защо Сенатът на САЩ умишлено обезсилва Хартата за правата и търси да разреши военни действия по улиците на градовете в САЩ?

Отговорът, приятели мои, няма да ви утеши: идва глобален икономически колапс и веднъж започнал, той вероятно ще отприщи вълна от социално недоволство и безредици, които биха могли да превърнат в пепелища много градове на САЩ. Сенатът на САЩ вероятно се опитва да прокара разрешението за военните да действат и работят в американските градове, преди да дойде икономически колапс, като по този начин войските се разположат вътре в непокорните американски градове, където имат шанс да спират бунтовете на бегълци, които сигурно ще избухнат, когато народните спестявания изчезнат, след като банките се сгромолясат.
Продължавайте да четете Natural News.com, за да актуализирате тази ситуация. Ние ще продължим да правим репортажи за Еврозоната през икономическата криза, както и този законопроект на Сената от 1867 г., който не е все още закон. Нашата последна надежда ще бъде Обама да наложи вето. Ние ще излъчваме червен сигнал, ако това действие е необходимо.
И не забравяйте, приятели, Хартата за правата защитава всички нас – либерали, консерватори, либертарианци, агностици, християни, евреи, всички! Ако изгубите Хартата за правата, вие губите Америка и всички свободи, за които са се борили много поколения. Точно сега защита на Хартата за правата е може би най-важното нещо, което можем да направим за нашето общо бъдеще.

Всички ние, които сме издигали глас за значението на Конституцията на САЩ, сега се опитваме да ви предпазим от точно този вид сценарий. Общата цел на Хартата за правата е да се ограничи властта на правителството, така, че такъв вид действие на Сената никога да не бъде позволено.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s