Ужас! Ученик почина след игра на топка в час по физическо

Ужасяващо! Удар с топка вкара в клинична смърт шестокласник от Варна, след като си глътнал езика, а по-късно вечерта детето починанало.
Драматичното събитие се разиграло по време на физическо в основното училище “Св.св.Кирил и Методий”, където момченцето било ударено, зверски, с топка в корема, като в резултат на удара по-късно е изпаднало в клинична смърт, спирайки и сърдечната му дейност.
целия материал ТУК

Горкото дете.
За съжаление, това не е изолиран случай. доста такива има…
Случва се това, че децата тепърва ще берат плодовете на демокрацията като лошо хранене, системно натравяне с химикалите, които се бухат в храни и напитки и тям подобни екстри, а в тях може да прибавим и стреса, който също влияе на здравето.
Да си говорим прямо, а не да мълчим като роби, които са се примирили, че господарите им са решили да ги подложат на геноцид.
Защото смъртта на млади хора и деца тепърва ще се увеличава, понеже различните химикали трупани от храни и напитки, съчетани със стрес акомулират и водят до редица здравословни проблеми.
Сърдчно-съдовите заболявания се увеличават и то не само у нас, а навсякъде, където нама контрол над хранителните продукти.
Запитал ли се е някой дали това се случва само у нас?
Аз да и съм установил, че подобни проблеми има в САЩ и ЕС има тенденция на зачестяване на подобни случаи, поради ниското качество на хранителните продукти и готови изделия.
Където има контрол по качеството на храните такива случаи са рядкост, понеже системата строго наказва всякакви пропуски на санитарните власти.
Преди 5 години японското правителство заяви, че няма да купува американски хранителни продукти и готова продукция, като освен това ще наложи 20 годишен мониторингов период, за да види как ГМО и съвременните технологии за преработката на хранителни продукти ще повлияят на подрастващите американски граждани.
За момента резултата сочи, че здравословното състояние на наблюдаваните групи от индивиди се влошава.
За съжаление, откакто премахнаха някогашното БДС, у нас качеството на храните е толкова ниско като това в САЩ и по тази логика, може да кажем, че здравословното състояние на младежите у нас тепърва ще се влошава.
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s