Получилите статут на бежанци в България заминават за Западна Европа

Какво велико откритие направил Светослав Мичев.
Тия тарамбуки какви ли не начини търсят да дойдат в Европа.
А като дойдат, искат да им текат мед и масло по улиците.
Първо дойде един, а после си докарва цялата рода.
Това е изгодно на така нарчените работодатели, защото тези хора работят на дъмпинг спрямо местния жител.
Често пъти един бежанец води след себе си една камара нелегано пристигнали роднини.
В България официално има около 3000 китайци, ама ако се огледа човек, ще види, че са много повече. Това означава само едно, че има нелегални емигранти, които са дошли покрай редовните такива. Не знам колко са арабите у нас по официални данни, но вероятно са много повече от тези, които са по регистър.
Арабите правят и струват да се довлекат в Европа. Готови са на всичко само и само да се домъкнат тук.
Особено тези от Северна Африка, които тънат в мизерията, която им е така любезно предоствавена от някогашните им колонизатори.
Друг проблем са нигерииците,  те се влачат тук уж като студенти, но целта е ясна, оставане в Европа и довличане на родата тук, в лелеяния рай, който толкова е по-безопасен и доходоносен от мизерна Нгерия.
Принципно не е лошо да сме добри към бежанците и да им оказваме помощ.
Но възниква въпроса, като им даваме убежище, не е ли равностойно да обречем не малко местни хора на тежка безработица?
Статистиката сочи, че негрите и арабите съставляват голяма част от престъпния контингент, който се разраства.
Вярно не всички негри и араби стават престъпници, но новодошлите нямат никакви задръжки пред нищо, само и само да се докопат до бързата печалба.
Какво е положението в китайските общности, това не може да се каже, защото те са затворени за чужди на тяхната култура лица и наблюдението им е почти невъзможно.
Но факт е, че китайците са невероятно законопослушни, ако извършват престъпления, правят го само в своята среда и не безпокоят останалите около тях.

Проблема с бежанците е много спорен, за него може да се изпише много.
Въпроса е там, че Европа не може да си позволи да приема бежанци, защото населението на Стария Континент и без това е застаряващо. А бежанците, които остават са бързо размножаваща се група. Те са заплаха за бъдещето на децата на европейците.
Да вземем за пример Белгия, в която има страшно много емигранти от арабските страни и Турция.
Резултата е, че всеки трети жител на градовете Брюксел и Лиеж е арабин. В Белгия, Германия, Франция и Австрия броя на арабите и турците се е увеличил двойно та и тройно в рамките на няма двадесет години. Има немалко емигрантски семейства, които имат по 10-12 деца. Особено при арабите, където един мъж макар официално да има една съпруга, той има още по една-две, та и три други жени, които са се превърнали в конвеири за раждане на деца.
Самия им манталитет ги кара да имат възможно най-много деца, а тези деца, които са възпитани по традициите /90-95%/ им следват стъпките на бащите и майките си и резултата е лавинообразно нарастване на населението.
Така в резултат на приемането на икономически бежанци, Европа е пред заплахата от турцизация и арабизация, другите групи за даден момент от време не са толкова съществени.
Факт е, че след 100 години може да се окаже, че Европа е мюсюлмански континент, където се шири най-див фанатизъм.
Където словата на пророка Мохамед ще бъдат изкривявани по най-лошия начин. Европа ще бъде място, където ще бъдат преследвани тези, които не споделят вярата на някогашните емигранти.
Ако се приеме Турция в ЕС, този процес може да се ускори неимоверно.
Това, което не успяха да постигнат маврите в Средните векове и турците в Ренесанса, това го постигат така наречените бежанци, които се възползват от слабостите на системата, която Европейския съюз е създал от криворазбрана хунманност.
Така, че нека не забравяме, че ние европейците, колкото и да сме различни едни от други не бива да докарваме нещата до там, че след няма век да се превърнем в едно преследвано малцинство на собствения си континент.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s